Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

COPYtroll

Történetek trollkodásról, visszatrollkodásról, reménytelen esetekről és felettébb kellemes élményekről a copyból.

Friss topikok

  • nyomtaTóni: De tényleg SZÉTBASSZÁK A KURVA GÉPEKET! (2012.07.03. 16:32) Akciójelenet

Címkék

Drága Cimboráim!

2012.06.25. 09:52 coPista

Akkor hát útjára indítjuk webes naplónkat, alapértelmezett, fénymásoló-nyomtató módban, színesben, ha kell A/4-esben, ha kell nagyobban, de az tuti, hogy le fog szakadni az arcotok! Ezt még kicsit részletezném... Hajtás után a bal arcod következik!

Nem kétséges, hogy magadra fogsz ismerni ,és azt gondolod, majd, hogy dehát nyomorék emberek vagyunk, ártatlan kis báránykák, megszeppent nyulambulamok, kis pici katicapöttyök, nna! Csak egy kérésem van... RÖHÖGD KI SAJÁT MAGAD és gondolkodj el saját halandó mivoltodon, gondolkodj el, vajon milyen hülyeség hogy esne ennek a szegény, szerencsétlen, copy-s embernek..

Sajnálom! Ez az egyetlen esélyem, hogy a képedbe mondjam, hogy lesüssem a pofádról a bőrt, textuálisan megsemmisítselek, az alap szituációban abszolút hátrányos helyzetemből kitörve szaggassam szét az önbecsülésed, hogy kifacsarjam csont szárazra a lelkiismereted, ha még volna olyan, hogy fennakadj az általam a blogtérben felhúzott drótkerítésen, és azon lógva gondolkodj el, miért is vagy különb a többieknél!

Vagy egyszerűen röhögj, és ne vedd fel az inget! Persze ha abszolút nem rád való, nem is kell. Ez a blog nem olyan ing, ami a többségre jó lenne. Ez a blog feltűnést szeretne kelteni, előtérbe szeretné hozni azt a kisebbséget, amelynek igenis jár a hírnév, amelyről beszélni kell, mert kijár neki!

Na nem ecsetelem tovább, nem szónokolok itt, hogy milyen jó lesz nektek, katarzis, szellemi ejakuláció, ez tudjátok ez lesz csak az igazi fehér zokni a fekete szandálhoz, a valódi orrtúrás a tömegközlekedési eszközökön, az ostoba részegségben lekonyuló pénisz lesz, de leginkább ordas lyuk lesz egy hatalmas tundrabugyin, amit a világ visel, és mint tudjuk a mi kis világunk már régen nem szobatiszta...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://copytroll.blog.hu/api/trackback/id/tr904609332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása