Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

COPYtroll

Történetek trollkodásról, visszatrollkodásról, reménytelen esetekről és felettébb kellemes élményekről a copyból.

Friss topikok

  • nyomtaTóni: De tényleg SZÉTBASSZÁK A KURVA GÉPEKET! (2012.07.03. 16:32) Akciójelenet

Címkék

Adjál már egy SHÖRT!

2012.07.03. 16:32 nyomtaTóni

Zsuzsa már akkor lájkolta a helyet, amikor belépett az üzletbe. Csinos kis belépés volt, nem mondom, decens és kiszámított, puha és lehetőségekkel teli. Zsuzsára ezekből csak az egyik jelző volt igaz. 

Zsuzsa egy másik copyból érkezett, így szól a legenda. Egy közösségi oldalról "szeretett volna nyomtatni", mondják a kriptográfusok, de próbálkozása kudarcba, arcának sugárzó szépsége pedig a genetika lápszagú fertőjébe fulladt. Talán az anyja lehetett, vagy az apja de szerintem mindkettő, nem voltak csinos emberek, na, ez tisztán látszott. Egy szatyor erjedő paradicsomnak és fél tucat felajzott kőműveskanálnak lehetnek ilyen szerelemgyerekei, csak ez harsogott a fejemben. 
Zsuzsa körbe nézett és eventet kreált, amelyre meghívta magát, majd el is fogadta a jelentkezését és joinolt. A locationt is megjelölte, a negyedik gép volt az, és miközben érces hangú tájékoztatómat hallgatta arról, hogy igazából a facebookozás az nem annyira menő dolog itt nálunk se nem, már be is logolt. 
Nem kell hozzá több éves szakmai rutin a copys pályán, hogy tudd, ha valaki "egy közösségi oldalról szeretne kinyomtatni pár oldalt" az egészen egyszerűen facebookozni akar. Kivéve azt a pár tetves állatot, amelyik myvipelni jött be régebben, de talán azóta egy BV intézmény falai között éli fel az adóforintjainkat, nem tudom. 
Zsuzsa lájkolt, dobott egy poke-ot és trükkös baljával már share-elt is. Nem mondanám, hogy Zsuzsa szőrös volt és bajusszal is bírt. De pedig mindkettőből bőséggel kijutott neki, talán mert elfelejtett sorban állni, amikor a jóisten a tálentumot és a nélkülözhetetlen jómodort mérte, ellenben visszatért egy gyors repetára a jetivel, a fasz tudja. 
Fényképeket tag-elt, fél órán át tartott ez neki. Közben azért megkérdezte, hogy ha nyomtat, az hol fog neki kijönni, mert az a kibaszott nagy nyomtató a pofájánál az nyilván nem elég árulkodó jel. Onnan tudom, hogy fosott bele a válaszba, hogy én ugyan elmondtam neki, de éreztem, hogy a valóság hártyavékony szövedéke megremeg Zsuzsa tekintélyes alakja körül (tényleg olyan volt, mint aki többször is kitöltötte volna a neki szánt teret, viszont térfogatban ez nem engedtetett meg neki, ezért szeletekre vágta a három és fél dimenziót és héjanként töltötte ki, na erre varrjatok gombot!), és a szavaim szappanbuborékként semmisülnek meg eltökéltségének erőterén! Meg emellett amikor végre alibiből kinyomtatott egy oldalt, dolgát végezvén mint egy büdös rohadék vadállat keringett körbe-körbe-körbe, a belső combján és a bokáján forró és híg fospermet szállt alá, a szeme vérben forgott, a füléből, orrából a szájából pedig hányás és különféle meghatározhatatlan szubsztancia szivárgott bőszen. Csak a papírt kereste, amin egy jelentéktelen, soha senki által nem lájkolt és NEM IS TAGELT!!!4 kép volt borsodabaújszőrösapofám-ról, ahol született. 
Zsuzsával kifizettettem a nyomtatásának az árát, majd szakszerűen és teljesen kifejezéstelen arccal kizsigereltem. 
A beleit takarosan összerendeztem és kampókra akasztottam a hátsó udvarban. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://copytroll.blog.hu/api/trackback/id/tr554614057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása